Barnehagen vår

Vi er en barnehage i naturskjønne omgivelser like ved Fevikmarka. Bildet er fra vennehuset i barnehagen hvor vi griller pølser.

Barnehagen drives etter "søskenmodellen" .  Da er små og store barn sammen. De har felles garderobe og oppholder seg sammen utenom kjernetiden. I kjernetiden deler vi barna inn i grupper etter alder og modning:

1 - 2 år  Nøtteliten

2 -3 år  Marihøna

3 - 5 år Reveenka

Barnehagen er nærmeste nabo til Fevikmarka med lysløype og spennende turterreng.

Ski og akeaktiviteter om vinteren. Vennehuset i barnehagens uteområde, grilling av pølser og laging av mat.

Hyggelige stunder i allsalgs vær til alle årstider.

Kort avstand til badestrand ved Strand hotell.

I tillegg til dette vil vi gi barna opplevelser ved å besøke ulike arbeidsplasser, institusjoner og kultursteder.

Kontakt med dyr er med på å utvikle evnen til omsorg. Vi har jevnlige turer til en gård for å hilse på sauer og hester. Flere ganger har vi vært med på lammefødsler.

Personale:

Vi er et personale med smilet på lur, med mye humor og latter. Vi legger mye vekt på trivsel og stabilitet.

Dette er med på å skape en god atmosfære i barnehagen.

Personale i Tykkåsen Barnehage er bevisste og engasjerte mennesker.

Vi møter barna på barnas egne premisser. Vi er opptatt av at barnet skal få seg venner og ikke føle seg alene.

Måltider:

Frokost, lunsj og ettermiddagsmåltider serveres daglig. To lunsjmåltider i uka er varme. Fredag baker vi rundstykker. Til bursdager serveres smoothie (et sunt alternativ til kake).

Tykkåsen barnehage kjøper inn bleier og dette er kostnadsfritt for foreldrene. Vi tror dette vil være praktisk både for foreldre og barnehage